Welkom op de website van Wendela Schlimmer

CROSSTRAININGEN

Wendela Schlimmer geeft dagelijks cross trainingen op het mooie crossveld van De Valouwe in Ede. Dit crossterrein is ook bekend van Horse Trials Ede, hier vonden wedstrijden plaats van het aller laagste niveau nationaal tot het allerhoogste niveau internationaal. Nog steeds is het terrein geschikt voor alle mogelijke niveaus! Wendela heeft zeer veel ervaring met les geven, zij heeft al vele jeugd ruiters begeleid naar het internationale niveau en kampioenschappen. Ook geeft zij met veel plezier beginnende paarden en/of ruiters les! Zelf heeft Wendela een groot aantal paarden tot het internationale niveau opgeleid en reed zij onder andere vijf maal in Boekelo, drie Europese kampioenschappen en het WK in Lion d'Angers.Mocht u een afspraak willen maken voor een les of meer informatie willen, mail dan naar wendelaschlimmer@hotmail.com

IN- EN VERKOOP EVENTINGPAARDEN

Ook is Wendela zeer actief in de in- en verkoop van eventingpaarden, zij is elke week onderweg om nieuwe getalenteerde paarden voor mensen te vinden. Ook dit doet zij weer op alle verschillende niveaus, en voor elk budget. Zowel gerenommerde 1/2/3 sterren paarden als geschikte paarden om nationaal veel plezier mee te beleven.
Mocht u zelf een fijn eventingpaard zoeken of willen verkopen dan kunt u informatie over uw wensen of het te verkopen paard mailen naar Wendela.


OEFENCROSS

Het crossterrein in Ede is ook geschikt om een echte oefencross te rijden, dit is een uitstekende manier voor een onervaren ruiter of paard om zich voor te bereiden op een officiele wedstrijd. Ook hiervoor kunt u Wendela mailen voor een afspraak! 


Cross-hindernissen om te trainen